9 oct 2006, 12:11

Отидох си, защото те обичах... 

  Poesía
739 0 7
Отидох си, защото те обичах,
а не защото ти така реши.
Пожелах ти на раздяла обич,
а те гледам същия като преди.

Не можех миг без теб да дишам,
не можех, ти знаеше това.
Но ти не успя да ме обичаш,
напуснах живота ти за това.

Отидох си, защото те обичах,
защото никога не беше само мой.
Дълго името ти след това изричах,
не намерих дълго пристана свой.

Отидох си, защото те разбирах,
че ти не можеше да си със мен,
Отидох си, за да забравя,
и сама да се преборя с този свят студен.

© Надя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??