Ръката ми пусна и тръгна...
ти вече обърна ми гръб...
От болка сърцето ми тупка...
От болка оставам без дъх...
Отиваш си... аз не те спирам...
защото... изпитвам любов...
и искам да бъдеш щастлива...
значение няма с кого...
Боли ме. Изгубих усмивка.
Угасвам. Превръща се в прах.
Това ли е обич се питам...
защо ми напомня на смърт...
05.07.2022 г.
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados