7 jul 2011, 9:54

Откакто си замина 

  Poesía
1268 0 1

Откакто си замина,

не пеят моите птички,

сърцето ми е болно,

сърдито е на всички.

 

Копнежът ми не спира,

по теб изгарям аз,

но още една година

застана между нас.

 

Във миналото скитам,

душата в мене тръпне

и моля някой спомен

при тебе да ме върне.

 

Ела при мене близо,

до мене поседни,

почувствай колко бързо

времето  лети...

 

 

© Дева Тарейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??