Откакто си замина,
не пеят моите птички,
сърцето ми е болно,
сърдито е на всички.
Копнежът ми не спира,
по теб изгарям аз,
но още една година
застана между нас.
Във миналото скитам,
душата в мене тръпне
и моля някой спомен
при тебе да ме върне.
Ела при мене близо,
до мене поседни,
почувствай колко бързо
времето лети...
© Дева Тарейн Всички права запазени