2 dic 2016, 0:01

Отклонение 

  Poesía » Otra
477 0 5

 

 

                                                Отклонение 

 

 

                               Понякога в сърцето ми е тъжно,

                               защо, не знам, ала така боли,

                               и питам се кому, а и защо е нужно,

                               да вярвам във измислени лъжи.

 

                               Да казват, че добре живеем,

                               избягалите някъде встрани,

                               да се надявам „вечно“ да успеем,

                               не съм  наивник, не, мерси.

 

                               Аз все пак ще намеря място,

                               за мисли,  спомени, мечти,                       

                               И няма във душата да е тясно,

                               след зима  идва пролетта... нали!?

 

                               В  гората ми е хубаво, там няма

                               лъжа, омраза, няма грях.

                               И  всичко е естествено и родно,

                               а другото, та то е просто прах.

 

 

 

                               24.07.2016 г..

 

© Христо Паничаров Todos los derechos reservados

Наистина беше едно мимолетно отклонение.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??