14 dic 2007, 14:41

Откраднато щастие 

  Poesía » De amor
852 0 29
В откраднати
следобеди със теб,
минути - щастия броим...
жадуването
с устни го изпиваме.
В дълбокото
на очите си мълчим.
Задъхваме
живота във гърдите.
Загребваме
във шепите звезди,
със ласки
ги посяваме в очите.
А после...
от любов ще заболи...
Не ме наричай
"малката ми фея",
във приказката твоя,
тъй добра.
Не съм
аз твоята принцеса,
а крадлата
на твоята душа.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??