18 abr 2014, 21:46

Открий ме 

  Poesía » De amor
611 0 4

           Открий ме

 

Дали не си видение измамно,

на въображението ми игра,

че търся те аз толкова отдавна,

а още мръзна в нощите сама.

 

Дали самотен тихо ме зовеш,

а недочувам твойте вопли?

Но чакам те! Когато ме съзреш

ще дойдеш, зная, да ме стоплиш!

 

Аз вярвам, че те има, че си тук,

подобие на мойта същност сложна!

Открий ме ти, защото с никой друг

магията не би била възможна!

 

                           Янка Манева

© Янка Манева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??