Apr 18, 2014, 9:46 PM

Открий ме 

  Poetry » Love
655 0 4

           Открий ме

 

Дали не си видение измамно,

на въображението ми игра,

че търся те аз толкова отдавна,

а още мръзна в нощите сама.

 

Дали самотен тихо ме зовеш,

а недочувам твойте вопли?

Но чакам те! Когато ме съзреш

ще дойдеш, зная, да ме стоплиш!

 

Аз вярвам, че те има, че си тук,

подобие на мойта същност сложна!

Открий ме ти, защото с никой друг

магията не би била възможна!

 

                           Янка Манева

© Янка Манева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??