5 feb 2016, 20:09

Открий себе си ... 

  Poesía » Otra
720 1 0

Посветено на Е.А.

 

Коя си ти? Коя ще бъдеш? Къде ще си?

Какво за тебе е подготвила съдбата?

Какво желаеш? – Първо на този въпрос отговори!

 

Не бъди страхлива! – Страха те спира да достигнеш си целта.

Не чакай да ти падне на готово! – Нищо даром не ще получиш тук.

Не осланяй се на чуждата подкрепа! – Ти го можеш и сама.

 

Изгради си план, по който да достигнеш набелязаните висини.

Смелостта ще ти помогне – Тя ще бъде ти сестра.

Упорито действай. Не се обръщай! Там те чака радостта.

 

Изминеш ли го този път, житейски, ще получиш ти награда

Ще откриеш себе си, а след това - на любовта реда се пада.

© E.С. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??