Посветено на Е.А.
Коя си ти? Коя ще бъдеш? Къде ще си?
Какво за тебе е подготвила съдбата?
Какво желаеш? – Първо на този въпрос отговори!
Не бъди страхлива! – Страха те спира да достигнеш си целта.
Не чакай да ти падне на готово! – Нищо даром не ще получиш тук.
Не осланяй се на чуждата подкрепа! – Ти го можеш и сама.
Изгради си план, по който да достигнеш набелязаните висини.
Смелостта ще ти помогне – Тя ще бъде ти сестра.
Упорито действай. Не се обръщай! Там те чака радостта.
Изминеш ли го този път, житейски, ще получиш ти награда
Ще откриеш себе си, а след това - на любовта реда се пада.
© E.С. All rights reserved.