3 mar 2018, 20:56

Открита като длан... 

  Poesía
507 0 2

Открита като длан,

като сърце голяма

и чиста като блян...

Родина. Друга няма.

 

Понякога горчи

тук хлябът ни насъщен

и болка ни тежи

от делника намръщен.

 

Измамно ни зове

светът голям и шарен,

но твойте ветрове

орисват ни до края,

 

през клади и войни,

през векове жестоки

в сърцата да трептиш

добра и светлоока.

 

 

© Мима Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??