ОТКРОВЕНИЕ
От чакане косите побеляха,
но аз оставам още млад.
От скитане загубих стряха.
Останах сам с любовен глад.
В нозете ти цветя не слагам,
като икона те измислих сам.
И свойта воля не налагам,
но сърцето мога да си дам...
© Мимо Николов Todos los derechos reservados