Aug 27, 2013, 9:58 PM

Откровение 

  Poetry » Love
599 0 1

      ОТКРОВЕНИЕ

 

От чакане косите побеляха,

но аз оставам още млад.

От скитане загубих стряха.

Останах сам с любовен глад.

 

В нозете ти цветя не слагам,

като икона те измислих сам.

И свойта воля не налагам,

 

но сърцето мога да си дам...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??