На всички поетеси в сайта, на които се възхищавам
Приятелко, приятелко добра,
за римите ти сякаш знаеш всичко.
За мен си поетичната сестра
и думите ти да чета обичам.
Изваяни с нестихваща любов,
която някак чисто ме преражда,
словата ти са бисери в обков
и светла глътка в непосилна жажда.
И по пътеките на твоята душа
вървя полека, истински щастлива.
Не съм те виждала, но се теша
с куплетите ти. Като в натежала нива
засяват те в сърцето ми Добро
и с истина обвиват ме лъчиста.
Поезия - непотъмняващо сребро.
И наниз маргаритени мъниста.
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados