15 июн. 2011 г., 21:20

Откровение 

  Поэзия » Другая
550 0 6

                                       На всички поетеси в сайта, на които се възхищавам

                                      

Приятелко, приятелко добра,

за римите ти сякаш знаеш всичко.

За мен си поетичната сестра

и думите ти да чета обичам.


Изваяни с нестихваща любов,

която някак чисто ме преражда,

словата ти са бисери в обков

и светла глътка в непосилна жажда.


И по пътеките на твоята душа

вървя полека, истински щастлива.

Не съм те виждала, но се теша

с куплетите ти. Като в натежала нива


засяват те в сърцето ми Добро

и с истина обвиват ме лъчиста.

Поезия - непотъмняващо сребро.

И наниз маргаритени мъниста. 


© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??