16 jun 2010, 15:14

Откровение 

  Poesía » De amor
764 0 0

ОТКРОВЕНИЕ

 

Миг на наслада

от тебе получих,

сега сърцето ми страда,

но друго научих!

 

Че болка голяма

гърдите раздира,

а тебе те няма -

това ме шокира!

 

Не мога да върна

деня на мечтите,

не мога да зърна

тоз пламък в очите!

 

Къде се загуби

зарята от чувства?

Защо се погуби,

защо те напусна?

 

Аз търся и страдам,

говоря и питам.

Не мисля да падам

или да залитам!

 

Бъди ми надежда,

бъди ми искрица!

Това ме навежда...

за мен си кралица!

 

© Николай Врачански Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??