ОТКРОВЕНИЕ
Миг на наслада
от тебе получих,
сега сърцето ми страда,
но друго научих!
Че болка голяма
гърдите раздира,
а тебе те няма -
това ме шокира!
Не мога да върна
деня на мечтите,
не мога да зърна
тоз пламък в очите!
Къде се загуби
зарята от чувства?
Защо се погуби,
защо те напусна?
Аз търся и страдам,
говоря и питам.
Не мисля да падам
или да залитам!
Бъди ми надежда,
бъди ми искрица!
Това ме навежда...
за мен си кралица!
© Николай Врачански Всички права запазени