2 feb 2011, 22:09

Откровение 

  Poesía » Filosófica
620 0 2


Казва, с тебе дълго е живяла...


И вярно вече толкова... години...


Но тя не знае, че назаем съм те дала,


че ти от... векове... си мой, любими...

© Дарена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??