Завеси,
актьори,
интериор,
и после! О, ужас!
О, драма!
Накрая край!
Няма да ви лъжа, мили дами!
Изчезна и последната искра!
Това животът е в няколко слова...
05.12.14г.
© Дилян Георгиев Todos los derechos reservados