5 jul 2007, 15:02

Откровение 

  Poesía
489 0 7
Открих те, а
Търсех те години
Край мене бил си ти
Родил се с цел да ме
Обичаш
Вярваш ми, че е така, нали.
Един-единствен
На света за мен
Истинска,
Е
дничката любов си ти...

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??