За Теб съм Път,
не извървян.
По него...
Сам ли си?
Не знам.
Но!
Криеш се,
от себе си,
зад мен,
излъгвайки,
че някой ден...
От сянката ми
по-голям
ще вдигнеш ти
за Любовта си
Храм.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados