27 янв. 2022 г., 11:06

Откровение 

  Поэзия » Другая
275 4 7

За Теб съм Път,

не извървян.

По него...

Сам ли си?

Не знам.

Но!

Криеш се,

от себе си,

зад мен,

излъгвайки,

че някой ден...

От сянката ми

по-голям

ще вдигнеш ти

за Любовта си

Храм.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??