26 mar 2007, 0:39

ОТКРОВЕНИЕ 

  Poesía
597 0 4
ОТКРОВЕНИЕ

Колко е трудно да намериш любов!…
Любов – изгаряща страст.
Онази, която е цвете омайно,
пейзаж, по-красив и от пролет,
чудна песен без ноти,
слънце, греещо нощем,
огън, стоплящ душата,
вулкан, бълващ не лава,
а чувства горещи.
Някои успявaт за дни,
други я търсят години,
трети умират, без да я срещнат.
Аз съм щастлив.
Открих любовта, макар и за кратко,
но бурно, прекрасно.
И обичах, как силно обичах…
Сърцето ми лудо туптеше
за нея, само за нея –
чаровната нежна принцеса,
която целувах и милвах безспир.
Като в сън тя дойде
и така си отиде…

© Светльо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??