"На Александър сме чеда,
но има една голяма беда -
нас ни има три десетилетия,
а вас - тринайсет столетия,
ама кат гърци сме антични,
нищо че сме славяноезични!
Друже Тито нещо ни направи,
а друже Милошевич ни остави!
Василий Втори е македоноубиец,
а цар Борис Трети е чист ариец!
Югозападна България не сме ние,
Битолският надпис трябва да се крие!
Иван Владислав не е родом българин,
той явно си е македонец, не татарин!
Кирил и Методий са македонци чисти,
нищо че Стоян Новакович ни измисли!
© Георги Todos los derechos reservados
"Они... сите гръци са такива...,,