Apr 2, 2024, 10:54 AM

Откровение на македонски историчар за Първи април! 

  Poetry » Humour
303 0 1

"На Александър сме чеда,

но има една голяма беда -

нас ни има три десетилетия,

а вас - тринайсет столетия,

ама кат гърци сме антични,

нищо че сме славяноезични!

Друже Тито нещо ни направи,

а друже Милошевич ни остави!

Василий Втори е македоноубиец,

а цар Борис Трети е чист ариец!

Югозападна България не сме ние,

Битолския надпис трябва да се крие!

Иван Владислав не е родом българин,

той явно си е македонец, не татарин!

Кирил и Методий са македонци чисти,

нищо че Стоян Новакович ни измисли!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Македонскийот историчар твърди, не македонците са гърци, а че Александър Македонски е македонец, ама като му казали, че е бил гей, отвърнал:
    "Они... сите гръци са такива...,,
Random works
: ??:??