4 nov 2024, 13:40

Откровение на "работлив" депутат 

  Poesía » De humor
46 0 0

"Почивка за нас от първия работен ден.

Много се уморихме - колегите и мен.

За половин година правим една алинея,

държавата си е моя, нека си поживея!"

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??