4 нояб. 2024 г., 13:40

Откровение на "работлив" депутат 

  Поэзия » Юмористическая
44 0 0

"Почивка за нас от първия работен ден.

Много се уморихме - колегите и мен.

За половин година правим една алинея,

държавата си е моя, нека си поживея!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??