16 jun 2010, 23:41

Откровения част 1 

  Poesía » De amor
391 0 0

Гледам звездите, гледам и теб -

късно е вече за този куплет.

Нестихващи спомени - недаващи покой,

вълнуват се в мен със страст и със зной.


Даваш ми утеха, даваш ми причина

без теб да продължа, без теб да замина.

Тогава смисъл не ще има...

в любовта има място само за двамина.


Обичам те,

силно е.

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??