Гледам звездите, гледам и теб -
късно е вече за този куплет.
Нестихващи спомени - недаващи покой,
вълнуват се в мен със страст и със зной.
Даваш ми утеха, даваш ми причина
без теб да продължа, без теб да замина.
Тогава смисъл не ще има...
в любовта има място само за двамина.
Обичам те,
силно е.
© Иван All rights reserved.