23 abr 2013, 7:56  

Откровенно към теб 

  Poesía » Filosófica
615 0 0

Върна ми нещо, което забравих!

Върна ми пътят към моето Аз!

Даде ми скритата в себе си нежност!

Даде ми част от твоята сила и власт!

 

Добавих ли нещо към твоите чувства?

Дадох ли нещо от себе си аз?

Дадох ли нещо, което да помниш?

Дадох ли нещо различно от... Тях?

 

Толкова искрен, чувствителен, нежен,

ти ще останеш във мойта душа!

В тяло ми страстни чувства бушуват

и аз си оставам в стаята... Там!

 

 

22.04.2013 г.

© Инци Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??