Apr 23, 2013, 7:56 AM  

Откровенно към теб 

  Poetry » Phylosophy
611 0 0

Върна ми нещо, което забравих!

Върна ми пътят към моето Аз!

Даде ми скритата в себе си нежност!

Даде ми част от твоята сила и власт!

 

Добавих ли нещо към твоите чувства?

Дадох ли нещо от себе си аз?

Дадох ли нещо, което да помниш?

Дадох ли нещо различно от... Тях?

 

Толкова искрен, чувствителен, нежен,

ти ще останеш във мойта душа!

В тяло ми страстни чувства бушуват

и аз си оставам в стаята... Там!

 

 

22.04.2013 г.

© Инци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??