С вълнение огромно
очаквах тази среща,
че никовете поназнайвах,
но образите липсваха насреща.
Тъй тя дойде във хубав ден,
макар по зимному студен.
И полетях към НДК с усмивка,
а поглед омъчнен
във офиса си аз оставих,
да си почива уморен
от злободневните проблеми,
до празно смачкан, угнетен...
Пристъпих плахо и приседнах
на края на редичката.
Заслушах с радост аз творбите
на непознати никчета.
За някои се подосетих,
а други трепетно разкрих.
За кой ли път вълшебство сетих
и във таланти уверих!...
След туй над ароматен мирис
на черно огнено кафе
и дим от бляскащи цигари -
приятелства добри открих.
И грейна Слънце във сърцето!
Припламна и една Луна!
На небосвода от таланти грейна -
занесох си я у дома!!!
--------------------------
На всички приятели Откровенци - благодаря, че ви има!!!
© Криси Todos los derechos reservados