17 ago 2005, 20:41

Откъснатата маргаритка 

  Poesía
962 0 1
Една земя,едно небе,
множеството планини и брегове,
за които честичко си мисля аз
и докосвам ги във този късен час.
Не  усещам ни умора,нито студ,
и сякаш цялата горя,обляна в светлина,
мечтаейки да зърна,да открия
пламъчето ярко в моята душа.
Лутам се неуморно и безследно,
дори не знам какво ще срещна,
дали това ще бъде моята поредна грешка?!

© Антония Радославова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??