Отлита лятото красиво,
отнася обич и мечти.
Отлита бързо, мълчаливо,
не пита то къде си ти.
Сърцето ми тъгува много
за светлата му красота.
Тъгата сякаш оживява
дълбоко в моята душа.
Тя, есента, не го обича,
не може да ѝ угоди
и цветовете си разлива –
листата бързо оцвети.
Отлита лятото красиво,
не може нищо да го спре
и само погледът ти в синьо
докосва моето сърце.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados