1.09.2024 г., 11:33 ч.

Отлита лятото 

  Поезия » Любовна
123 1 0

    

    Отлита лятото

 

Отлита лятото красиво,

отнася обич и мечти.

Отлита бързо, мълчаливо,

не пита то къде си ти.

 

Сърцето ми тъгува много

за светлата му красота.

Тъгата сякаш оживява

дълбоко в моята душа.

 

Тя, есента, не го обича,

не може да ѝ угоди

и цветовете си разлива –

листата бързо оцвети.

 

Отлита лятото красиво,

не може нищо да го спре

и само погледът ти в синьо

докосва моето сърце.

 

        Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??