12 nov 2018, 9:53

Отлив 

  Poesía » Otra
578 4 7

Няма Те…

Знам!

И това е... някак си  редно.

(някак нередно...)

Отлив е, време за обич на дребно.

Казват,

че липсата съществува,

за да може Любовта да доплува

до брега,

до щастливия бряг на мечтите,

там, където живеят душите.

Иначе…

Всичко е както си трябва.

Мъртво вълнение сушата радва.

Идват птици. Кълни тишината.

Синьо е. Бистра е светлината.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??