12.11.2018 г., 9:53 ч.

Отлив 

  Поезия » Друга
574 4 7

Няма Те…

Знам!

И това е... някак си  редно.

(някак нередно...)

Отлив е, време за обич на дребно.

Казват,

че липсата съществува,

за да може Любовта да доплува

до брега,

до щастливия бряг на мечтите,

там, където живеят душите.

Иначе…

Всичко е както си трябва.

Мъртво вълнение сушата радва.

Идват птици. Кълни тишината.

Синьо е. Бистра е светлината.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??