Nov 12, 2018, 9:53 AM

Отлив 

  Poetry » Other
580 4 7

Няма Те…

Знам!

И това е... някак си  редно.

(някак нередно...)

Отлив е, време за обич на дребно.

Казват,

че липсата съществува,

за да може Любовта да доплува

до брега,

до щастливия бряг на мечтите,

там, където живеят душите.

Иначе…

Всичко е както си трябва.

Мъртво вълнение сушата радва.

Идват птици. Кълни тишината.

Синьо е. Бистра е светлината.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??