Колибри в цвете спи
Мълчиш… не ти прощавам,
Вдигни крилете ми, къде си?
Гледам през теб… и отминавам.
Дете в теб с тревога.
Не сила, не с буря, не Аз
Приказката е превзета от „не мога”
Сапфирени сълзи и мраз
© Рая Борисова Todos los derechos reservados