Mar 3, 2007, 1:28 AM

Отминавам 

  Poetry
649 0 1

 

 

                       

 

 

             

             Колибри в цвете спи

             Мълчиш… не ти прощавам,

             Вдигни  крилете ми, къде си?

             Гледам през теб… и отминавам.

 

 

            Дете в теб  с тревога.

            Не сила, не с буря, не Аз

            Приказката е превзета от „не мога”

            Сапфирени сълзи и мраз

 

 

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??