Не рози!
Тях намразих ги!
С бодли и без бодли,
с букет и с много панделки,
от тях ме тъй боли.
Градината - продадох я...
На тъмно. През нощта.
Запуших с камък кладенеца
и купих си метла.
Пометох си огнището,
изметох пепелта
и хвърлих на бунището
любовните писма.
© Дарина Дякова Todos los derechos reservados
с обич, мила Дарина.