9.04.2008 г., 9:26 ч.

Отначало 

  Поезия
560 0 5

Не рози!

Тях намразих ги!

С бодли и без бодли,

с букет и с много панделки,

от тях ме тъй боли.

Градината - продадох я...

На тъмно. През нощта.

Запуших с камък кладенеца

и купих си метла.

Пометох си огнището,

изметох пепелта

и хвърлих на бунището

любовните писма.

© Дарина Дякова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??