18 ene 2007, 14:14

Отношение хармонично 

  Poesía
563 0 3

 


Отношение хармонично-

настроение поетично:

в сърцата – непосредствено,

за лицата е тържествено.

Идентичност, носеща интимност,

но във взаимност до различност

с романтика на тъждество:

практика на мило естество

и с приятелство сърдечно,

във ваятелство човечно,

творящи прагматично общество,

любящи – озарено тържество.

© Валери Рибаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??