18 янв. 2007 г., 14:14

Отношение хармонично 

  Поэзия
524 0 3

 


Отношение хармонично-

настроение поетично:

в сърцата – непосредствено,

за лицата е тържествено.

Идентичност, носеща интимност,

но във взаимност до различност

с романтика на тъждество:

практика на мило естество

и с приятелство сърдечно,

във ваятелство човечно,

творящи прагматично общество,

любящи – озарено тържество.

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??