11 jun 2011, 23:19

Отново... 

  Poesía » De amor
480 0 0

Отново съм пленен от твоя свят.
Сърцето ми - отново там е спряло,
а чувствата ми - все към теб летят
и с твойте чувства искат да са цяло.

Отново в тях е старата вина,
опитваща се с думи да открие
градините на твоята душа
и в цъфналата нежност да се скрие.

Отново да събуди вечността
и с огъня на влюбеното време
да разгори пожара на страстта
и сънищата общи да превземе... 

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??