6 oct 2009, 23:05

Отново 

  Poesía » De amor
579 0 2

Отново сенките се размиват
и ехото в ума ми се присмива,
отново онзи полъх на горчиво -
сякаш си отпил от свежо пиво.


Отново в дланите сърце трепери
и ехото в главата тишината пак намери,
отново слабост тялото разклати
и очите в бездните на водопад отпрати.

Когато с поглед те докосна нежно,
аз зная устните ти как сладнят...
Когато с устни ти прошепна нещо,
аз зная, че ще е до мен в съня...

Сигурност с прегръдка ти усещаш,
а аз отдавам се на нежен миг...
В помислите ни това е наше - 
един вълшебен малък миг...

© Ели ИзбериСи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??