6 jun 2008, 22:00

Отново 

  Poesía
438 0 0

Отново дума ти ми каза,

отново мисълта ми ти беляза.

Отново споменът се възроди,

отново чувствам се като преди.

Дали отново всичко с трясък ще завърши,

отново преди да е започнало дори.

Дали отново аз ще го преглътна,

отново без някой да ме съжали.

Отново и отново лентата се завъртя,

не знам  дали отново ще мога да го понеса.

Отново те обичам, отново аз горя

и мисля, че отново болката ще изтърпя.

                                                                                           

© Михаела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??