Отново дума ти ми каза,
отново мисълта ми ти беляза.
Отново споменът се възроди,
отново чувствам се като преди.
Дали отново всичко с трясък ще завърши,
отново преди да е започнало дори.
Дали отново аз ще го преглътна,
отново без някой да ме съжали.
Отново и отново лентата се завъртя,
не знам дали отново ще мога да го понеса.
Отново те обичам, отново аз горя
и мисля, че отново болката ще изтърпя.
© Михаела Все права защищены