6.06.2008 г., 22:00 ч.

Отново 

  Поезия
431 0 0

Отново дума ти ми каза,

отново мисълта ми ти беляза.

Отново споменът се възроди,

отново чувствам се като преди.

Дали отново всичко с трясък ще завърши,

отново преди да е започнало дори.

Дали отново аз ще го преглътна,

отново без някой да ме съжали.

Отново и отново лентата се завъртя,

не знам  дали отново ще мога да го понеса.

Отново те обичам, отново аз горя

и мисля, че отново болката ще изтърпя.

                                                                                           

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??