22 may 2021, 22:33

Отново 

  Poesía » Filosófica
350 0 0

Отново съдбата ни срещна...

в десетия български град... 

Очите ти с радост погледнах...

и мигом към теб полетях...

 

През всичките тези години...

ти винаги беше до мен...

в печалните, тежки моменти...

аз чувствах подкрепа от теб...

 

Отново съдбата ни срещна...

в десетия български град... 

Очите ти с радост погледнах...

и мигом към теб полетях...

 

21.05.2021г.

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??